A felejthetetlen esküvőhöz

Szolgáltatásaink

A felejthetetlen esküvőhöz

Esküvői transzfer

Nem kell többé senkit feláldozni a vezetés oltárán! Rendeld meg esküvői transzfer szolgáltatásunkat és Andris áll rendelkezésetekre, hogy életetek nagy napját minden vendég méltán megtudja ünnepelni!

Egész este szolgálatban, bárkinek és bármikor segítségére lehet az esküvő helyszínére vagy az onnan hazajutásban a Kiváló Lagzis Transzfer!

Szolgáltatás díja: 115.000 Ft*

*A szolgáltatás tartalmazza a 10 órás rendelkezésre állást, a pályamatricát és sofőrdíjat. A kiszállási díj 190 Ft/km Szegedről.

SunCity Brass wedding edition

2017-ben elindult egy klasszikus New Orleans-i stílusú Brass Bandként, majd szépen lassan ráragadt az elektronikus zenei vonal, no meg a SunCity flow…

Az elmúlt 4 év alatt a legkülönlegesebb helyeken zenéltünk, köztük a SZIN, EFOTT, EAST FEST, SZIGET, majd egyre több esküvői szereplés által szájról szájra terjedt, hogy egy életreszóló élményt kaptak tőlünk, így mára az egyik specialitásunkká is váltak a lagzis bevetések.

Az ifjú pár egy felejthetetlen napjának felejthetetlen pillanata egy 30 perces SunCity koncert, akár meglepetésként…

Szolgáltatás díja: 420.000 Ft*

*A szolgáltatás díja nem tartalmazza a kiszállási díjat. A kiszállási díj 270 Ft/km Szegedről.

Orgona-trombita duo

Trombita-Orgona duó, avagy legyen a templomi szertartás is kiváló és egyedi. A templomi szertartás hagyományos zenéit ütős trombita-orgona párosítása szólaltatják meg, amely mellett külön kérésre a pár kedvenc közös dalát is – legyen az a klasszikus nászinduló, Ed Sheeran dalok, a Wake Me Up vagy a Listen To You Heart – eljátszuk meghitt, de izgalmas hangulatban.

Szolgáltatás díja: 90.000 Ft*

*A szolgáltatás díja nem tartalmazza a kiszállási díjat. A kiszállási díj 190 Ft/km Szegedről.

**Igény esetén teljeskörű kántorszolgálatot nyújtunk, amelynek alapáron felüli díja +20.000 Ft.

Geri és Levi páros

Nincs 2 Ceremóniamester Kiváló Lagzi nélkül! Ha nem tudsz választani a szakállas Góliát és a Wall Street Waltere között, vagy csak annyira biztosra akarsz menni, mintha kétszer annyira biztosra mennél, akkor válassz mindkettőnket – nem összesen -, hanem EGYSZERRE. Valóban, ez egy vadonatúj szolgáltatás, csak nektek, csak most meg hasonló marketing dumák. 2 Ceremóniamester, 2x annyi figyelem minden kis apróságra, 2x annyi hangulat, 2x annyi nyugalom, hogy Ti csak élvezzétek a mégKiválóbb Lagzitokat.

Szolgáltatás díja együtt: 420.000 Ft*

*A szolgáltatás díja nem tartalmazza a kiszállási díjat. A kiszállási díj 190 Ft/km Szegedről.

Éljétek át az esküvőtöket úgy, ahogy azt megálmodtátok.
Válasszátok a KIVÁLÓ LAGZIT az életre szóló élményhez.

Válasszátok a KIVÁLÓ LAGZIT az életre szóló élményhez.