Geri vagyok, a felejthetetlen

Ceremóniamester

Bővítem foglalkozási repertoárom, még pedig egy régóta dédelgetett álmommal: a Ceremóniamesterséggel.

Éljen az ifjú pár!!!
 
Ismerős a mondat ?! Nektek is cseng a fületekben ?! Eme rendhagyó időkben, homályos emlékeink között idézzük fel újra ezt a rég elfeledett hangot, DE immáron közösen !!!
2021-től már nem a pult mellől szeretném feldobni a násznép estéjét… éppen ezért a vodka-szódát egy mikrofonra cserélem… Ceremóniamester lettem. 
 
Régóta dédelgetett vágyam, s mint kiderült nem csak az enyém. Lukács Levente cimborámmal közösen szeretnénk valóra váltani a mi álmunk és reméljük ezzel a kedves IFJÚ PÁR álmát is egy KIVÁLÓ LAGZI-val. Társulásunk valamint színrelépésünk oka nem más mint, hogy hosszú éveken és éjszakákon át gyűjtött tapasztalatainkat mások javára fordítsuk.
 
Szeretném ha a nagy nap csak rólatok és csak is rólatok szólna kedves ifjú pár. A feladatom, hogy a nagy nap okozta stresszt enyhítsem, a terhet levegyem a vállatokról, a násznépet terelgessem és persze jókedvre derítsem. A nagy napotok házigazdájaként garantálom számotokra, hogy csak a pillanat megélésére kell majd koncentrálnotok, no meg arra, hogy a marhapöri ne a gyönyörű ruháitokon landoljon…
 
Egy szónak is száz a vége a Kiváló Lagzitokhoz Gergőt keressétek

Éljétek át az esküvőtöket úgy, ahogy azt megálmodtátok. Válasszatok engem a KIVÁLÓ LAGZI élményhez.

Egy kis betekintés az

Esküvői Galériába

M_V_esk_1213 (1)

A teljes galéria megtekintéséhez kattints ide

Örömmel teli pillanatok közt

RÓLUNK MONDTÁK

Az örökké emlékezetes esküvőhöz

Szolgáltatásaink

Esküvői transzfer

Nem kell többé senkit feláldozni a vezetés oltárán! Rendeld meg esküvői transzfer szolgáltatásunkat és Andris áll rendelkezésetekre, hogy életetek nagy napját minden vendég méltán megtudja ünnepelni!

Egész este szolgálatban, bárkinek és bármikor segítségére lehet az esküvő helyszínére vagy az onnan hazajutásban a Kiváló Lagzis Transzfer!

SunCity Brass

2017-ben elindult egy klasszikus New Orleans-i stílusú Brass Bandként, majd szépen lassan ráragadt az elektronikus zenei vonal, no meg a SunCity flow…

Az elmúlt 4 év alatt a legkülönlegesebb helyeken zenéltünk, köztük a SZIN, EFOTT, EAST FEST, SZIGET, majd egyre több esküvői szereplés által szájról szájra terjedt, hogy egy életreszóló élményt kaptak tőlünk, így mára az egyik specialitásunkká is váltak a lagzis bevetések.

Az ifjú pár egy felejthetetlen napjának felejthetetlen pillanata egy 30 perces SunCity koncert!

Levi és Geri páros

Nincs 2 Ceremóniamester Kiváló Lagzi nélkül! Ha nem tudsz választani a szakállas Góliát és a Wall Street Waltere között, vagy csak annyira biztosra akarsz menni, mintha kétszer annyira biztosra mennél, akkor válassz mindkettőnket – nem összesen -, hanem EGYSZERRE. Valóban, ez egy vadonatúj szolgáltatás, csak nektek, csak most meg hasonló marketing dumák. 2 Ceremóniamester, 2x annyi figyelem minden kis apróságra, 2x annyi hangulat, 2x annyi nyugalom, hogy Ti csak élvezzétek a mégKiválóbb Lagzitokat.

Orgona trombita duo

Trombita-Orgona duó, avagy legyen a templomi szertartás is kiváló és egyedi. A templomi szertartás hagyományos zenéit ütős trombita-orgona párosítása szólaltatják meg, amely mellett külön kérésre a pár kedvenc közös dalát is – legyen az a klasszikus nászinduló, Ed Sheeran dalok, a Wake Me Up vagy a Listen To You Heart – eljátszuk meghitt, de izgalmas hangulatban.

A gördülékeny esküvőhöz vezető

FOLYAMAT

 • Megismerkedés

  Először is fontos megismerkednünk egymással. Majd a legfőbb kívánságaitokat, igényeiteket közösen átvesszük, amelyek alapján meglesznek az esküvői forgatókönyv alapjai. Ne tartsátok magatokban, hogy mit szeretnétek a lagzitokon, vagy miben van szükségetek ötletekre, segítségre.

 • Szerződéskötés

  Szerződést is kötünk - számlaképes és alkoholmentes (sőt, laktózmentes) szerződést is -, ahol az együttműködésünk feltételei lesznek rögzítve. Innen hivatalos a szerződtetés és a munka kezdete, ami az lagzi végéig fog tartani. Utána még annyi lehet, hogy kérek képeket.

 • Forgatókönyv tervezés

  Elkészítünk közösen (komoly 1 órás művelet) egy profi forgatókönyvet, ahol átveszünk minden pontot, ami nem csak nekem, hanem nektek is hatalmas segítség, sőt maga a fő dokumentuma is lehet az előkészületiteknek.

 • Forgatókönyv véglegesítés

  Pár hónappal a lagzi előtt megnézzük a mihez szükséges még segítség, újra átvesszük a pontokat, nehogy elmaradjon valami. Játékok, pohárköszöntők, csokordobás, mindent pontosítunk.

 • Forgatókönyv ellenőrzés

  Biztos, ami biztos a lagzi előtt 1 héttel vagy már a lagzi hetében még1x összeülünk. Itt már leginkább a ti megnyugtatásotok a cél, hogy már minden profin meg lett tervezve közös munkánk során. No, meg ha mégis adódik valami, akkor itt még egyeztetjük.

 • Az Esküvőtök

  A vendégfogadás előtt 1 órával érkezem és addig maradok, amíg szükség van rám. Ezt követően pedig a legfontosabb küldetés: Mindent kézben tartva arra figyelni, hogy a nagy napotok egy igazán kiváló lagzi legyen.

Válasszátok a KIVÁLÓ LAGZIT az életre szóló élményhez.